Hva synes kvinner er det viktigste med sex?

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (Dette innlegget har ikke fått noen hjerter ennå)
Loading...
Hva er viktig med sex?

Hvilket kjønn forbinder du mest med sex? Menn eller kvinner? Jeg regner med at svaret er ganske enstemmig. Det er menn som sånn allment sett, oftest assosieres med sex, og det er de som absolutt ikke kan la være å snu seg etter fremmede damer. Menn er småkåte stort sett hele tida, generelt mer interesserte i sex, alltid klare for sex og har satt av mer tid og plass i livet til sex enn kvinner har. Joda, mytene om menn og sex er mange og vidt utbredt, og en del stemmer forsåvidt. Men gjelder ikke beskrivelsene også for mange kvinner? Vi i ORIONs bloggteam har i alle fall lyst til å vite mer om temaet kvinner og sex, og setter derfor fokus på nettopp det i denne uformelle spørreundersøkelsen.

Hva kvinner vil…

Vi vet ganske mye om menn og sex. De har sterkere drifter og vil gjerne gi spermaen sin (og de gode genene) videre til alle attraktive kvinner de møter. Satt litt på spissen. Men det hadde vært interessant å finne ut hvilke tanker kvinner i realiteten har om sex. For akkurat det vet vi ikke så mye om. Fungerer kvinner som menn og det hele gjelder underbevisst forplantning, eller henger sexlysten deres sammen med noe helt annet? Det får vi muligens noen svar på i denne spørreundersøkelsen. Og spørsmålet er hva kvinner synes er det viktigste ved sex… Et spørsmål som ved første øyekast virker nokså simpelt, men prøv selv om du kan finne et generelt svar. Under bloggmøtet vårt fant vi raskt ut at det ikke er mulig, og de hissige diskusjonene ga svar i alle mulige retninger.

Bli med på spørreundersøkelsen!

Denne gangen er det altså dere, kjære kvinner, vi gjerne vil ha svar fra. Og vær så snille og svar ærlig, for det er muligens inngått noen veddemål her blant ORIONs bloggmedarbeidere. Det er kun mulig å velge en mulighet, og hvis svaret ditt ikke er opplistet: Bruk kommentarfeltet!

Hva er det viktigste for kvinner ved sex?

Se resultatet

Loading ... Loading ...

Bildekilde: © Vasyl, © andreikovnir / fotolia.com


'Hva synes kvinner er det viktigste med sex?' have 2 comments

  1. 15/12/2018 @ 18:14 Amalie

    Sex er digg og jeg elsker å få orgasme

  2. 26/02/2019 @ 03:03 Lykke

    Jeg har fantasier og forløp der dette å føle seg attråverdig er sterkt og inngår ofte til i sexflørt, noe som er viktig for meg. Selv om jeg er 69 år kvinner er jeg ofte kåt og orgasme er viktig, likeså å være intim og bli sett.


Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.



Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania