Hva er russisk sex?

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (Dette innlegget har ikke fått noen hjerter ennå)
Loading...
Den russiske sexteknikken

Det er vel ikke så mange som forbinder Russland med varme, men ikke desto tross er mange russere utøvere av særdeles hete sexteknikker.
Begrepet russisk sex betegner både lårsex og erotisk intimmassasje av kjønnsdeler og anus, utført med rikelig glidemiddel eller litt mer spartansk – såpe. Sistnevnte er imidlertid ikke å anbefale, da såpe virker uttørkende på huden og angriper hudens naturlige beskyttelseslag.
Den russiske sexteknikken har sin opprinnelse i det tidligere Sovjetunionens tradisjonelle kyskhetsideal, hvor det var mangel på prevensjonsmidler og jomfruelighet var en forutsetning for kvinners aktelse i samfunnet.

Lårsex: Med disse sexstillingene kan den russiske bamsen temmes!

1. Frontalt: Legg deg på ryggen og spenn beina oppover mens du har føttene i underlaget. Knærne kan gjerne vinkles. Press så lårene mot hverandre. Partneren din kneler over deg og presser penis mellom lårene dine for å skape friksjon. Dette er en stilling som minner veldig om den tradisjonelle misjonærstillingen.

2. Bakfra: Denne typen lårsex minner om den klassiske doggystyle. Du må legge deg på kne, med ansiktet nær underlaget, slik at bakenden din strutter i været. Partneren din kneler bak deg. Så presser du lårene mot hverandre, og han presser penis inn mellom dem i stedet for å penetrere vagina eller anus.

3. I sideleie: Legg deg på siden og vinkle et av knærne, slik at det oppstår en perfekt trang spalte mellom lår og legg. Dette er åpningen partneren kan presse penis inn i. Denne stillingen er perfekt for tilleggsstimulering fra mannens side, han kan for eksempel kjæle med brystene dine eller vagina.

Glidegel hos ORION

Het oljemassasje – en annen utgave av russisk sex

Og her blir det skikkelig fuktig og glatt. Hete erotiske massasjer finner man også under begrepet russisk sex. En russisk massasje involverer særdeles mye olje eller glidegel, hvilket fremmer orgasmesannsynligheten hos begge kjønn. Denne russiske sex spesialiteten omfatter penis- og vaginamassasje såvel som analmassasje.

Russisk penismassasje

Ha glidemiddel på penis og i hendene – og her er det meningen at det skal være rikelig, og så kan massasjen begynne. Som ved vaginalmassasjen er det også her den mangfoldige stimuleringen som er nøkkelen til den erotiske opplevelsen. Du kan variere mellom å massere med tommel og pekefinger eller hele håndflata. Og du kan variere åpningen mellom fingrene. Ikke glem at pungen er en av mannens erogene soner – den skal ikke ignoreres ved russisk massasje.

Under en ekte russisk massasje strammes grepet om skaftet og penisrota når ejakulasjonen nærmer seg. Det fører til at orgasmen forhindres. Denne prosedyren kan du gjenta noen ganger, og det vil øke partnerens ønske om å oppnå orgasme. Når han så endelig blir bønnhørt, opplever han høydepunktet mye mer intensivt.

Vaginamassasje

Kjærtegn henne med en kombinasjon av langsom og rask gniing. Bruk forskjellig trykk med hendene, og varier stimuleringen ved avvekslende bruk av hender og fingre. Utnytt massasjeoljens egenskaper og gli mellom de indre og ytre skamleppene. Men vær varsom! Direkte berøring av klitoris er ikke tabu, men her er det fare for overstimulering, så ensidig klitorispirring kan rett og slett oppleves ubehagelig.

Analsex for første gang

Russisk analmassasje

Dette er en velegnet sexteknikk når man vil nærme seg analsex. Stryk og massér området rundt anus med masse massasjeolje før du til slutt trenger inn med en finger. Tøy anus forsiktig før du fører to fingre inn. Denne tøyningen er en forberedelse til analsex. Her kan du også gjerne variere hastighet og stimuleringsrytme – kanskje du til og med gir partneren din en anal orgasme.

God fornøyelse under utprøvingen!

Har du lyst til å lære mer om „fremmede kulturer“?

Da anbefaler vi at du leser bloggbidragene som handler om gresk og fransk sex, eller spansk mammal.


'Hva er russisk sex?' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania