Hva er kvinners hemmelige sexdrømmer?

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (1 x liker dette innlegget)
Loading...
Kvinners sexfantasier

Alle kvinner vet at det ikke bare er menn som har erotiske dagdrømmer. Det kan til og med bli temmelig hett i damenes hodekino. Men hvilke erotiske sexfantasier henholdsvis -drømmer er de hyppigste?

Et avbrekk fra realiteten

„Kjempepinlig!“ – er ord vi hører hvis venninner forteller om en sexdrøm de har hatt med deltakelse av uinviterte mannlige kollegaer, sjefer eller venner. Men hvorfor det? I dagens frigjorte samfunn burde det vel ikke være tabu eller skammelig å ha en „uskyldig“ drøm.
Vi synes tvert imot at dere skal nyte de erotiske fantasiene til fulle. De betyr et avbrekk fra hverdagen, helt uten normer og tvang. Komplett uskadelige, da de bare foregår i eget hodet. Og bare for å ha nevnt det: Fantasier om en annen mann enn partner eller ektemann er tillatt, og gjelder ikke som svik av den vi elsker. Det er faktisk et ordtak som heter: „Det er greit å skjerpe appetitten utenfor husets fire vegger, men måltidet inntas hjemme!“ Så bare kjør i gang den private filmen i øverste etasje – det er helt normalt!

Nå er det deres tur!

Og nå skulle vi gjerne visst, da – hvilke sexfantasier/-drømmer er det dere kvinnelige blogglesere har? Vi har satt opp ei liste med det vi antar kan være basis for en het hodekino, og så hadde det vært fint om du kunne dele egen erfaring. Det er helt anonymt, og du kan sette kryss for flere ting.

Kvinne: Dette er min hemmelige sexfantasi:

Se resultatet

Loading ... Loading ...

Og har du kanskje en fantasi som ikke dukker opp blant alternativene våre, så kan du gjerne bruke kommentarfeltet.


'Hva er kvinners hemmelige sexdrømmer?' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania