Har du hørt om… Fitnessmodellen Larissa Reis?

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (Dette innlegget har ikke fått noen hjerter ennå)
Loading...

Skal kvinner ha myke kurver, være tynne eller helst ha en veltrent muskulær kropp? Hvis det er den siste kategorien kvinnekropper som tiltrekker deg mest, så lønner det seg å ta en nærmere titt på muskelberget Larissa Reis (34).
Hun kan trygt kalles fitnessfanatiker, trener stort sett hele tida, og trenger definitivt ikke få panikkanfall fordi bikinisesongen plutselig, uventet og overraskende (sånn er det alltid for meg) nærmer seg med stormskritt. Blondt hår, sixpack (som selv mange menn bare kan drømme om) og en svært feminin overvidde – Larissa Reis er heit. Eller blir det muligens for mye av det gode med alle musklene?
Muskeldama, som kaller det hun driver med for 100% hardcore, er fra Brasil. Der har hun nytt en oppdragelse, hvor arbeid, lojalitet og indre styrke sto i sentrum. Og det gjenspeiles i hennes sportslige karriere. I Amerika har hun som første brasilianske kvinne vunnet flere priser innen fitness. Dette har gitt henne modelljobber for mange store og velkjente merker innen bransjen. Hun er profesjonell utøver innen IFBB og jobber som personlig trener samt har en utdannelse innen ernæring.
I ørsmå antrekk pumper hun jern mens hun ser imponerende bra ut. Sexy eller for mye av det gode – hva synes dere?


'Har du hørt om… Fitnessmodellen Larissa Reis?' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania