Fotoshooting for ORIONs nye hovedkatalog 2014

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (1 x liker dette innlegget)
Loading...

Datoen var 31.03.2014, stedet var den lille byen Oerlinghausen i det tyske fylket Nordrhein-Westfalen, og vi var atter klare for fotoshooting til den nye hovedkatalogen.
Selv om by kanskje er litt overdrevet når det gjelder stedet Oerlinghausen, så finnes det der, mellom grønne enger, beitende kuer og spredt bebyggelse, et toppmoderne studio – Vogelsänger Studios. Der innkvarterte vi oss for ei uke og leide to studioer, for å ta bildene til den nye ORION katalogen. Årets store motto er «Shades of Grey» og studioet var innredet med ei stue og et soverom i elegant loftsstil, inklusive vinduer som gikk ned til gulvet og utsikt over en imponerende storby-skyline. Og foran en bakgrunn holdt i lyse, dempede farger som grått, hvitt og beige, kom undertøyskolleksjonen virkelig til sin rett – selvfølgelig også takket være de som bar plaggene. Fem sexy undertøysmodeller i hofteholder sett, bodier, babydolls og kimonoer, av og til med tilbehør som pisker, håndjern og lenker. For at de kvinnelige modellene ikke skulle kjede seg, hadde vi også booket en mannlig modell, som tydeligvis hadde det moro under de forskjellige paropptakene – uansett om det var i kombinasjonen to eller tre.
Fra og med august, kan dere nyte resultatet av shootingen i den nye hovedkatalogen vår. Et par av bildene med blondinene Jess, Fe og Amy, rødhårede Gracie og brunetten Marie, samt eneste hanen i kurven, Marc, kan dere smugtitte på allerede nå.


'Fotoshooting for ORIONs nye hovedkatalog 2014' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania