For stor penis = sexproblem?

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (1 x liker dette innlegget)
Loading...

Symbolfoto kjempepenisVeldig mange menn tror, at dess større penis, jo mer lykkelig er dama! Og mange kvinner tror, at dess større penis, jo mindre avspent er sexen.

I kvinners erotiske fantasiverden befinner det seg utrolig mange menn med utstyr på en størrelse godt over gjennomsnittet (i den kategorien faller (står) alt som er over 20 cm). Og i denne drømmeverdenen kan nok synet av en kjempepenis være en sann lystforsterker. Men i det virkelige liv ser det litt annerledes ut, og det kan raskt oppstå komplikasjoner. Under forspillet går det antakelig friksjonsfritt når hun bruker hendene – begge hender kan taes i bruk under en håndjobb, og det er nok plass til å kjæle og forkjæle etter alle kunstens regler. De første vanskene oppstår muligens hvis hun har lyst til å kjæle med han med munnen. Ikke alle kvinner nyter spyfornemmelsen man lett får under en vill Deep Throat. Og under selve sexakten kommer de virkelig store problemene. Smerter når han trenger inn, ubehagelige følelser ved alle bevegelser. Det er ikke opphissende hverken for mann eller kvinne. Men, et stort organ skal jo ikke føre til sexuell avholdenhet, så hvis det dukker opp problemer underveis – her er et par tips dere kan følge, slik at gigantisk moro ikke blir til store problemer.
En avslappende og avspent forberedelse er alfa og omega. Ta dere tid til et skikkelig forspill, slik at hun er helt åpen og klar. Og skulle det, på tross av gode forberedelser, ikke gli godt, så bruk et glidemiddel. God gli er halvt i mål!
Om dere følger de to første tipsene, og det allikevel ikke fungerer med det store lemmet, så prøv med «spoon» (skje/øse) stillingen. Når han omfavner henne bakfra, mens de ligger på siden, og trenger inn i henne veldig forsiktig og langsomt, så skulle det gå bra. Det er smart å ta alle bevegelser i langsom kino, slik at ikke en rykkaktig bevegelse gjør så vondt, at hele sexleken får en brå og fustrert ende.
Hvis HUN legger han på rygg og vil ha kontrollen over den store manndommen, ja da er det bare å svinge seg i salen og teste ridestillingen. Der er det nemlig hun som bestemmer innføringsdybden. Vil hun gi han et ekstra sanselig kick, så er det bare å holde ei hånd rundt skaftet mens hun rir.
Vet du kanskje om flere stillinger som egner seg til en ekstra stor penis? Da er du hjertelig velkommen til å skrive en kommentar!


'For stor penis = sexproblem?' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania