Hvordan finne perfekt sexy undertøy til HENNE?

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (Dette innlegget har ikke fått noen hjerter ennå)
Loading...
Perfekt sexy undertøy

Synet av kvinnen i ditt liv iført noe erotisk småtteri vekker begjær og lidenskap. Og derfor er det gjerne sexy undertøy man tyr til når hun skal gledes med en gave. Men kommer hun til å like det du har valgt ut? Og hvordan finne det riktige?

Det er ingen som kan gi noen forsikring om at hun kommer til å like det du har valgt ut. Med mindre hun er en skikkelig fan av sexy undertøy da, og allerede har en velfylt kommodeskuff. I så fall er hun imidlertid unntaket fra regelen, de fleste kvinner bruker nemlig helt normale truser til hverdags.

5 grunner som taler for sexy undertøy

Men en ting kan sies om de aller fleste damer: De vil gjerne begjæres og vekke lidenskap. Og de elsker bevis for at du har tenkt på akkurat henne. Hvilket er nøyaktig det du skal gjøre før du kjøper henne noe sexy: Bruke hodet!

Hvilken stil har hun?

Elegant, romantisk eller av det mer praktiske slaget? Hvis hun er av den sporty typen betyr likevel ikke det at hun ikke gjerne bytter ut sports-BHen med noe mer pirrende av og til. Men vi tipper at et enkelt, gjennomsiktig plagg i tyll eller netting vil falle bedre i smak hos henne enn for eksempel ei åpen truse med blomstermønster eller gull-lenker.

Hvilken fargetype er hun?

Det finnes klassiske „ja og nei“ i fargevalget. Rødt og rosa er fremragende farger til blondiner. Hvitt og kraftige, lyse farger betoner best på en litt mørkere hudfarge eller solbrun hud.

Svart funker alltid!

Hvis du er usikker, så er det bare å velge blant fargene hun gjerne bruker i ytterplagg eller innerst mot huden. Og i nødstilfeller er svart alltid en vinner. Det er en edel undertøysfarge og det er ikke for ingenting det sies at „svart gjør slank“

La Finesse

 

Hvilke kroppsdeler er hun fornøyd med?

Og her er det viktig å betone: Hva er det HUN er mest fornøyd med. Ikke du. Hvis du vet at hun synes hun har rumpe som ei låvedør, hjelper det lite at du synes den er kjempesexy og gjerne skal pyntes med ei lita strengtruse. Hun kommer antakelig til å føle seg bedre i, og være mer takknemlig for en hipster. Hvis hun er fornøyd med puppene sine, kan du trygt satse på en åpen BH. Og husk – det er først når hun føler seg vel i et plagg at hun utstråler den selvtilliten som er så utrolig sexy.

Hvor dristig kler hun seg?

Dristig og sexy undertøy finnes i utallige variasjoner. Åpne truser og brystholdere lar deg se alt du ønsker. Intimområdet og brystvortene er utildekket og gis en pirrende ramme. Og dette er sexy plagg som heller ikke må tas av under sex.
Andre erotiske plagg er i gjennomsiktige stoff og blonde. Det betyr at du får små glimt av de herlighetene som befinner seg under, men det hele er fortsatt bittelitt hemmelig.
Husk igjen, at elsklingen din skal føle seg sexy. Noen ganger er mindre stoff mer, andre ganger kan det gjerne være mer stoff. Hvis du ikke er helt sikker på om det skal være mer eller mindre – ta det forsiktig til å begynne med. Kanskje det er lurt å begynne med ei åpen truse til en klassisk BH. Eller omvendt?

Kjøp noe som passer!

Og her handler det om størrelsen. Hvis du ikke kan spørre, sjekk de små lappene i undertøyet hennes, hvilket du gjør diskret når det henger til tørk eller henger over stolen. En gentleman roter aldri i undertøysskuffen til sin elskede.
Skulle du ikke greie å finne ut riktig størrelse, er det ingen grunn til panikk! Det finnes et kjempeutvalg av erotisk undertøy i onesize.

Trenger du mer inspirasjon? I vår undertøsguide har vi en masse sexy ideer til deg – ORIONs undertøysguide.

Bilde: © Petrov Denis / fotolia.com


'Hvordan finne perfekt sexy undertøy til HENNE?' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania