6 ekstremt heite fakta om den kvinnelige kroppen

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (Dette innlegget har ikke fått noen hjerter ennå)
Loading...
Heite fakta om kvinnekroppen

Kvinner er mer følsomme – det handler om hud!

Kvinners hud er nemlig opptil 10 ganger mer følsom enn menns. Det kommer av at den er ca. 0,2 mm tynnere, har finere porer og mindre hårvekst. Det er derfor damer oppfatter berøringer mye mer sensitivt enn karer.
Det betyr at kvinner er mye mer mottakelige for kjærlig massasje, kjærtegn, forsiktige bitt og kiling. Kvinner blir ganske enkelt kåte med hele kroppen!

Brystene vokser ved opphisselse!

Jepp! Og det med opptil 25%! Det er fordi blod pumpes inn i brystene under opphisselse, hvilket også er en av årsakene til at nesten alle damer føler kåthet i brystene.
Og et gjelder ikke bare ved målrettet stimulering av brystvortene, men når de generelt er kåte. Puppene og brystvortene er så erotisk sensible, at det finnes kvinner som når høydepunktet gjennom bryststimulering!

5 grunner som taler for sexy undertøy

Klitoris: 1 – Penishode: 0

Rekord! Bare i den synlige delen av klitoris treffer ca. 8000 nerveender på hverandre. Så mannens penishode kan med omtrent halvparten bare pakke sammen i den sammenligningen. Klitoris er dermed den mest følsomme delen av menneskekroppen, og også den som er mest mottakelig for pirring.
Likevel er den ikke en universalknapp for enkle sexløsninger. Mange kvinner opplever nemlig direkte pirring av klitoris som altfor voldsom stimulering, mens andre igjen elsker det. Så supersenteret for lyst og nytelse må derfor alltid behandles forsiktig.

Kvinner får også stå

Våte drømmer og morrabrød. Ikke engang disse to prakteksemplene på maskulin erotisk kraft får skapelsens herrer ha i fred. Klitoris er nemlig en miniutgave av penis, og oppbygd på samme måte, med bitteliten hodetupp, miniskaft og mini svampelegemer. De sistnevnte sørger for at klitoris kan leve sitt eget liv og svelle opp i tide og utide ettersom kåthet oppstår. Akkurat som en velvoksen penis.
Hvilket fører til at kvinner i likhet med menn opplever ufrivillige ereksjoner i søvne. Men en ting med den situasjonen er enklere å takle for kvinner. Et klitoris morrabrød medfører vanligvis ingen smerter!

Kvinner har lengst…høydepunkt!

Menn er relativt raske, og oppnår et høydepunkt som gjennomsnittlig varer mellom 3 og 10 sekunder. Kvinner kan nyte sin orgasme mye lenger, mellom 20 og 40 sekunder. Det kaller jeg heite fakta!
Men veien fram til megahøydepunktet er mye vanskeligere for damer. Samma det, kanskje, hvis belønningen som lokker i enden er så deilig…

womanizer

Multiple orgasmer er kvinnfolkgreier

Du kunne tenke deg å nyte de fabelaktige 20 til 40 sekundene en gang til? Ingen problem! Nesten halvparten av alle damer greier det – og her skal vi røpe et enkelt trick slik at du også får det til:

Når høydepunktet er nådd, endrer du teknikk. Klitoris er som regel så overstimulert rett etter en orgasme, at den kan reagere negativt på videre stimulering. Det er bedre at du konsentrerer deg om andre erogene soner som vagina eller stimuler klitoris mykere eller mer indirekte. Det får du til ved å bruke forsiktige kjærtegn, stryke hudpartier rundt klitoris, eller ha et eller annet tøystykke mellom finger og klitoris under stimuleringen. Truse eller et hjørne av dyna kan katapultere deg inn i orgasme etter orgasme etter orgasme!

Er det ikke deilig å være kvinne…? 😀

Symbolbilde: ©Petrov Denis, © Petrov Denis / fotolia.com


'6 ekstremt heite fakta om den kvinnelige kroppen' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.


Tagged:


Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania