Et ypperlig produkt til forspill

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (Dette innlegget har ikke fått noen hjerter ennå)
Loading...

Testproduktet: Brystvorteklyper på lenker som er forbundet med en vibrator

Brystvorteklypene er metallfargede med svart gummi, noe som gir produktet et litt erotisk utseende. Lenkene, er i metall, og kjennes kalde ut mot huden, og det gjør det hele nokså intenst. Vibratoren er liten og svart, i glatt silikon, hvilket gjør den svært enkel å gjøre ren. Den er glatt, glir lett og dufter svakt av silikon.

Vibratoren er enkel å håndtere, i tillegg til at man lett varierer mellom ti ulike vibrasjonsstyrker. Brystvorteklypenes klemmestyrke er justerbar, slik at man lett kan tilpasse og variere styrken på klypene etter behov og ønske. Dette gjør at man etter hvert som man vender seg til følelsen av å ha klypene på, kan stramme dem inn og få en intensivert følelse.

Selve klypeflatene er gummibelagt, men gummien er noe løs. Litt dumt, med tanke på at disse flatene kan bli borte, for da blir klypene antakelig ubehagelige å ha på. Produktet får meg ikke helt i mål, men kombinasjonen av vibratoren og klypene gjør toyet ypperlig til forspill, samt for å piffe ting opp i senga.

Jeg synes med andre ord man får mye for pengene med dette produktet. Og størrelsen gjør toyet velegnet til å ta med seg på reiser.

Vurdering i hjerter: 4 av 5 hjerter

M+A fra Rogaland


Testresultat: 4 av 5 stjerner
4 stjerner til brystvorteklyper med vibrator

'Et ypperlig produkt til forspill' have 1 comment

  1. 16/12/2017 @ 04:36 Linda

    Har aldri fått mulighet til å prøve en selv.
    Men har veldig lyst.


Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania