Et kinkig sexproblem?

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (1 x liker dette innlegget)
Loading...

Hei. Jeg har verdens beste kjæreste. Vi er virkelig glade i hverandre,men sexlivet har noen utfordringer. Jeg har stor penis. Både tykk og lang. Dette gjør til at sexen ikke blir så bra,hun får vondt om jeg støter for dypt, noe som jeg ikke prøver på,men det kan skje. Vi er flinke med lange forspill for å gjøre henne ordentlig våt,men likevel kan tykkelsen være ubehagelig. Siden dette har skjedd noen ganger blir hun ofte litt «knytt» og det gjør ikke ting bedre. Har du råd/stillinger som er lure?
M, 37 år

Kjære M,
Problemet ditt er ikke kjedelig i det hele tatt! Det er en masse menn som gjerne skulle hatt en penis på størrelse med din! Og de aner ingenting om hvilke problemer som kan oppstå med den! Kvinner er skapt like forskjellig som menn, og det er klart det kan bli ubehagelig, når du er utstyrt med et stort eksemplar av en penis, og venninna di har en vagina av den litt mindre størrelsen. Det er derfor godt å høre at du er forsiktig, så du ikke trenger for dypt inn i henne. Hvis du gjør det, støter du hardt mot livmormunnen hennes, og mange kvinner oppfatter det som smertefullt. Men, det er ikke alltid lett å tenke på det, når leken er på sitt deiligste.

Jeg synes også det er fint, at du passer på at dere har forlenger forspillet og at hun er våt og virkelig har lyst. En mulighet er også å bruke ekstra glidemiddel. Det kan jo godt hende at venninna di slapper av under forspillet, og blir fuktig av seg selv, men hvis hun låser og spenner seg i angst når du skal trenge inn, trekker bekkenmuskulaturen hennes seg sammen og gjør vaginaen enda trangere. Hvis dette skjer minker også opphisselsen, og fuktigheten avtar. Da hjelper det å bruke ekstra glidemiddel.
En annen ting som kan bedre sexopplevelsen er hvis hun sitter på deg i ridestilling. Da er det hun som bestemmer hvor dypt hun vil ha deg, hun kan ta pauser, og det blir enklere for henne å koordinere bekkenbevegelsene.
Kanskje er det også bedre for dere begge, å gjøre sirkelbeveglser med penis istedet for støtbevegelser inn og ut. På den måten gis ekstra stimulering til den følsomme skjedeinngangen. I misjonærstillingen kan du heller ikke trenge så dypt inn i henne.

En stilling jeg fraråder i dette tilfellet er doggystyle, hvor hun står på kne og du støter inn i henne bakfra. Det er stillingen hvor penis trenger dypest inn, og hvis du i tillegg holder henne om hoftene, har hun få styringsmuligheter.

Hvis dere fortsetter å ta hensyn til hverandre, er tålmodige og bruker riktig teknikk, er jeg sikker på at dere belønnes med vidunderlig deilig sex!


'Et kinkig sexproblem?' have 1 comment

  1. 20/07/2016 @ 03:31 M

    Tusen takk!

    Ekstra glid og stillinger du beskrev gjorde en forskjell…og ja det er nå deilig for oss begge.


Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.


Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania