Erotisk maskeball

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (Dette innlegget har ikke fått noen hjerter ennå)
Loading...

Monika ligger naken og skrevende på et bredt trebord. Rundt bordet står sju menn. De er også nakne, med lemmet oppreist og klart til innsats. En av mennene trer ut av kretsen, tar tak i Monikas bein og drar henne til seg. En etter en av dem har vill sex med henne helt til alle er svette og utmattet av tilfredsstillelse.

En fantasi tatt rett ut av en pornofilm. Noe du blir kåt av? Eller er det noe du får helt skrekk av? Jeg synes Monika er ganske modig, som våger seg ut på erotisk eventyr med sju ukjente menn.

Men hva om scenen hadde sett slik ut? En kvinne ligger naken og skrevende på et bredt trebord. Hun er iført ei maske som skjuler ansiktet, med åpninger til nese og munn. Hun er helt anonym, og også mennene rundt henne har maske på.

Dette er en forestilling som fremkaller mer kiling i skrittet, og den er mye mindre ubehagelig. Hvorfor? Fordi ei maske byr på beskyttelse, og den anonymiserer. Når du har på ei maske er du anonym, ugjenkjennelig og tar et avbrekk fra ditt normale jeg. Man kan være hvem man vil akkurat slik man føler for, uten at noen fordømmer oss for det.

Masker

Masker har LANG TRADISJON

(*)Masketradisjon strekker seg lang tilbake i fortida. Masker er blitt brukt under ritualer og fester i tusenvis av år, for å forvandle maskebrukeren til et annet vesen. Maskene lar oss innta roller som guder, demoner eller dyr.

Men masker ble også brukt under ydmykelse og straff. Å tape ansikt, som det het i gamle asiatiske samfunn, var en skam og skulle vise den dømtes sanne ansikt. Straffen var å måtte bruke ei såkalt skam maske. Alt etter forbrytelse hadde disse maskene bestemte kjennetegn, som for eksempel:

  • Store ører for tyvlyttere
  • Griseører for de som hadde oppført seg usømmelig
  • Lange tunger for spottere

Nå for tida brukes masker f.eks. til Halloween, maskeball eller under sex.

Kvinners sexfantasier

Hva er kvinners hemmelige sexdrømmer?

HORROR eller LYST

I følelsene verden ligger ikke angt og lyst langt fra hverandre, og grensene kan være utydelige. Hvis man bruker maske under elskovsleken, gir den ikke bare anonymitet, den kan også forsterke et rollespill. En maskert innbruddstyv kan trenge inn i boligen, og ei filigran og feminin maske kompletterer et sexy antrekk. Under en bdsm-seanse er ei maske eller et øyebind med på å gjøre sexpartneren til et (lyst)objekt.

Og særlig på bdsm-området brukes masker flittig, spesielt til ydmykelse og pustekontroll. Lateksfetisjister bruker ikke stoffet bare på kroppen, de vil også gjerne hylle hodet inn i lateks.

Ei djevelsk monstermaske får opphisselsen til å boblekoke hos mange kvinner. Dess verre maska er, dess mer spiller den opp mot kvinners urdrifter hvor de føler seg tiltrukket av styrke, makt og maskulinitet. Følelsen av fare gir fantasien et ytterligere kick. Et monster tar gaske enkelt det det har lyst på.

Sexmeny

Tips mot magre tider i sengehalmen

NYTT SEXKICK til hjemmebruk

Har det vært lite action på soverommet i det siste? Jeg har et forslag: Når dere sitter i godkroken foran tv-en, ta mannen i ditt liv i hånda og led han inn på soverommet. Kle av han og be han legge seg på senga. Så forbinder du øynene hans, og fortell han at leken avsluttes straks hvis han skulle føle ubehag eller ikke liker det som skjer.

På forhånd har du lagt klar noen hjelpemidler som fjær, pisk, gaffel og ei lenke i metall. Pass på at partneren din ikke ser gjenstandene før du tar på han bindet for øynene. Det er viktig at du har funnet frem ting i ulike materialer. Og så kan du begynne å berøre kroppen hans med de ulike tingene.
La f.eks. fjæra kile over brystvortene hans og stryk forsiktig med gaffelen på innsida av låra. Pisken kan du både slå lette slag og kjærtegne med. Øyemaska gjør at han oppfatter alle berøringer mye mer intensivt. Når synet settes ut av spill, mangler vi også „advarselen“ vi vanligvis får om hva som skal skje, og nervesystemet må åpne seg mer for raskere å oppfatte signaler.

Og stressfaktoren „Hvordan ser jeg ut?“ nøytraliseres. Ansiktet er skjult, og selv om du ikke er alene er du likevel for deg selv.

Sex med maske betyr altså all konsentrasjon sentrert om følsomhet og bruk av sanser. Til og med hverdagslige berøringer oppfattes på en helt ny og intensiv måte. Ei maske er, uansett form, et MÅ HA på ethvert soverom.

Kilde: (*) planet-wissen.de


'Erotisk maskeball' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania