Elsk – og kyss hverandre!

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (Dette innlegget har ikke fått noen hjerter ennå)
Loading...
Elsk og kyss

Jeg vil bare ha litt tid og et kyss (I just want your extra time and your kiss) synger Prince i låta Kiss, og det er vel en tekst man kan gjenkjenne seg i. Det er en masse sexuelle leker vi kan utføre med oss selv, men for å kysse trenger man definitivt et eller annet medmenneske. Når det gjelder erotiske kyss er det best med en partner, men til alle andre kyss kan det holde med et familiemedlem, en venn eller et elsket husdyr. Med et kyss uttrykker vi kjærlighet og hengivenhet. Et tungekyss er så intimt og personlig at en prostituert som er klar for det meste annet, IKKE blir med på det. Et slikt kyss kan være ømt eller også stormende lidenskapelig. 2015 er fortsatt nokså ferskt, så hvorfor ikke gjøre det til kyssets år? La oss vise kjærlighet, og kysse så mye og ofte som mulig!

Fiaskofella tungekyss

Husker du ditt første tungekyss? Mitt første var et rimelig overraskende og uventet et, under «flasketuten peker på» som tidlig tenåring i et bursdagsselskap. Da var det plutselig «…og den som flasketuten peker på!» Oisann – og så var det gjort. Det verste er at jeg ikke er kar om å huske hvem den utkårede var. Det jeg husker best er den fnisende, hete samtalen med venninnene mine etterpå:

  • «Beveget du tunga?»
  • «Ja, skal man ikke det, eller?»
  • «Å nei – jeg holdt mi helt i ro»

«Faen – jeg skal spørre kusina mi. Hun er 18, og vet sånt, for hun er sammen med en.»
Stor var forvirringen om det man hadde lest i «Det Nye» og andre ungdomsblader som skrev om sånt. Et deilig tungekyss er ikke så enkelt å få til som mange tror. Det kan fort bli for vått, for hardt, for slapt, for forsiktig. De fleste av oss har vel opplevd disse variantene. Synd, for et godt tungekyss er som et visittkort på veien til lykken. Og det kan være så mangfoldig. Tungespissen kan leke med motpartens lepper, tenner og tunge, og den kan også ta besittelse av munnhulen, støte langsomt og erobre. Med et kyss kan du regelrett suge partneren til deg eller bare tygge ømt og forsiktig på underleppa. Et kyss kan uttrykke blyghet eller selvsikkerhet.
Men husk – et kyss krever innlevelsesevne. Det må skje i rett øyeblikk. En skrikende baby i bakgrunnen, eller en hund som gjerne vil ut, er gode grunner til å tenke over om tidspunktet kunne vært bedre valgt. Og skulle partneren bli stivere i kroppen i stedet for mykere, kanskje til og med legge hodet bakover og gispe etter luft, så skift strategi før spillet er helt tapt. Det er egentlig ganske enkelt å føle om partneren er med på kysset eller ikke. Munnhygiene er et annet viktig tema når det gjelder kyss. Har du akkurat inntatt et tartar-smørbrød med rått egg og rå løk, så må du ikke bli overrasket om ønsket om tungekontakt ikke blir gjengjeldt. Velpleide tenner og myke lepper er gode veivisere. Mange tenker vel at det er overflødig å nevne disse tingene, men realiteten viser at det slett ikke er det!

Kyss uten krav

Forhold funger jo som oftest sånn, at i begynnelsen kysses det svært lidenskapelig. Dessverre er det ofte sånn, at denne aktiviteten avtar sakte men sikkert ettersom forholdet blir eldre, og det pirrende tungekysset erstattes av et vennskapelig kyss på kinnet. Hvorfor fortsetter vi ikke å ta oss tid til denne særdeles lystfylte varianten av nærhet? Et par rolige minutter, en kjærlig omfavnelse, varme hender som holder om hodet og kroppene tett flettet i hverandre – det skaper tryggeht og føles herlig. Kjærlighets-batteriene får en lynoppladning og har øket kraft til å takle resten av dagen. Og det er her nøkkelen ligger. Gjør det kort. Ikke bruk kysset kun som en oppfordring til sex. Da vil du se at det mye oftere er det rette tidspunktet for å gi og nyte et kyss.

Bildekilde: © konradbak / fotolia.com


'Elsk – og kyss hverandre!' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania