Dirty Talk – småprat til å bli kåt av eller styggprat til å miste lysta av?

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (Dette innlegget har ikke fått noen hjerter ennå)
Loading...

Sexy dirtytalkDet engelske begrepet „Dirty Talk“ beskriver den litt grisete praten mellom to mennesker som blir kåte av å bruke erotiske, vulgære eller kroppslige ord for å beskrive sexuell lyst og handling. Det er viktig hvordan disse ordene blir uttalt. For å få det til å høres litt rått og eggende ut, må det komme naturlig over leppene. Og den som trenger inspirasjon, øvelse og mot, kan finne impulser til vulgære samtaler f.eks. i ei frivol lydbok.
De som behersker kunsten dirty-talk bruker det folkelige navnet på ting istedet for det medisinsk korrekte, og sier f.eks kuk og ikke penis, fitte og ikke vagina. Disse ordene kan oppnå stor effekt når de hviskes lavt i øret. Men, det kan også dreie seg om saftige kraftuttrykk med sterk, lett agressiv stemme – alt etter forkjærlighet. Setter du inn kroppsspråk i tillegg til stemme, kan visse ord virke spesielt sexy og opphissende. Og med ulike ordkonstruksjoner kan man lokke fram de villeste sexfantasier hos partneren – og blir kanskje samtidig kvitt sine egne. Det blir mulig å si ting i affekt. Men ikke gi fra deg alle fantasiene dine, kanskje … eller hva sier du?

Nå vil jeg gjerne vite hva dere synes om temaet? Er dirty talk noe som hisser dere opp og beriker sexlivet? Eller er det irriterende og gjør at dere mister lysta?

Damer: Jeg synes at dirty talk er …

Se resultatet

Loading ... Loading ...

Menn: Jeg synes dirty talk er ...

Se resultatet

Loading ... Loading ...

'Dirty Talk – småprat til å bli kåt av eller styggprat til å miste lysta av?' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.


Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania