Close2you – merkets tredje sextoy-kolleksjon er på markedet!

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (1 x liker dette innlegget)
Loading...

Det ble stormende jubel da merket Close2you kom med sin første sextoy kolleksjon. Andre generasjon var en nytelse og også den tredje generasjon av dette moderne sexleketøyet har potenisiale til stående applaus. Produktene er navngitt etter begrep vi kjenner fra klassisk musikk. Og det vekker selvfølgelig straks sanselige assosiasjoner – begrep som Harmonia, Opus og Duetto står for lystkomposisjoner som oppfyller ethvert ønske. Den nye Close2you kolleksjonen er holdt i et elegant, gjennomtenkt design – ergonomiske former, pirreriller på de helt rette stedene og silikon av ypperste kvalitet, gir kriblende fornøyelser. Og du er dirigenten, og kan blotre deg i mangfoldige funksjoner for å skape din helt individuelle lystsymfoni. Hvert sextoy er, som ekstrabonus for øynene, holdt i to intensive farger, og kontrolldisplayet er formet som en stilig g-nøkkel. I tillegg byr den 3 kolleksjonen fra Close2you på nye funksjoner, som gjør leken enda enklere og mer personlig…

Ekstra bøyelighet, utallige former og flere motorer per toy. Vibratoren Opus 2 (innføringsdybde 21 cm, diameter 3-4,6 cm) kan bøyes etter ønske og beholder likevel den valgte krummhetsgraden, slik at vibrasjonene finner selv det mest hemmelige hjørne. Den har to motorer – en i hver ende – som kan styres separat eller vibrere i en duett. Det tilbys 7 vibrasjonstrinn og et bredt utvalg av kriblende rytmer. Den fleksible elskeren fåes i dyp marineblå eller lysende bordeaux.
vibratoren opus2

Den 19 cm lange dildoen Duetto byr likeledes på høy fleksibilitet. Dette muliggjør ekstreme vinkler, slik at f.eks både G-punkt og P-punkt blir enklere å nå uten å måtte vri noe ut av ledd. Det spesielle med denne dildoen er at den har veldig varierende diameter – en ende er smal og spiss (diameter 1,5 cm), mens den andre er deilig tykk og utfyllende, hele 5 cm i diameter på sitt tykkeste. Når det gjelder farger, så har man ved Duett valget mellom frisk petrol og elegant svart.
dildo duetto

Min absolutte favoritt i den nye kolleksjonen er imidlertid Arioso – en trearmet vibrator, som kvinner formelig kan ri på. På midten av det lett bøyde hovedskaftet (19 cm) er det en liten sidearm (5,8 cm) med fortykket tupp, og denne føres inn. Dermed smyger resten av vibratoren seg perfekt inntil og på klitoris og anus ligger hver sin ende av skaftet. Når man så skrur på motortrioen, blir hele lystsenteret oversvømmet av pirrebølger. Men også solo er hver motor for seg en nytelse. Vågale damer bruker denne kun 2 cm flate vibratoren i trusa og nyter sitt hemmelige lille lystintermezzo – når og hvor som helst hun føler for det. Eller hva med å ta med det vanntette leketøyet i badekaret? Mye gøyere enn badeand… Den trådløse fjernkontrollen kan brukes til å dirigere de 7 vibrasjonstrinnene. Den har en rekkevidde på ca. 20 m og man kan selvfølgelig også gi kontrollen til noen andre. Uansett om du velger den fiolette eller rosa utgaven, Arioso kvalifiserer seg raskt til å bli fast følge – ikke minst fordi den kan lades per USB.
ankervibrator arioso

Paso er det første leketøyet i Close2you serien som er laget spesielt for menn. Og masturbatoren forener alle egenskaper man(n) venter seg av en slik leke – en lengde på 24,5 cm hvor det er fordelt 3 motorer som kan agere alene eller i kor, og får de utallige myke nuppene inni masturbatoren til å vibrere i 7 ulike trinn og flere rytmer. Den enkle formen – i svart eller blått – med kurver og riller på grepet, gjør at man kan nyte den lystfylte forestillingen uten avbrytelser.
masturbator paso

Den nye kolleksjonen fra Close2you består av tilsammen åtte toys – vibratorene Harmonia 2, Flores Piccolo, Harmonia Piccolo og Accento Piccolo finner dere i nettbutikken til ORION eller også i produktverdenen Close2you. Klikk innom, så finner du sikkert noe som passer. På tide å unne seg en liten gave, eller?


'Close2you – merkets tredje sextoy-kolleksjon er på markedet!' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania