BDSM skikk og bruk

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (Dette innlegget har ikke fått noen hjerter ennå)
Loading...
bdsm skikk og bruk

Man hører om det her og der, og muligens er man også litt smånysgerrig og interessert i å teste det selv. Men hvordan foregår det, hvordan skal man forholde seg, og ikke minst – er det noe man bør ta hensyn til? Det er BDSM det handler om, og teknikkene som brukes under denne spesielle formen for seksuell lek. Har dere bestemt dere for å teste det ut, er det et par ting dere bør tenke over først. Her kommer noen tips som som forenkler starten på dette eventyret.

1. Grunnleggende regler

Det viktigste er enigheten om at det er dere som er det viktigste under leken. Alle teknikker bør basere på deres forkjærligheter, fantasier og behov. Man kan ikke lese utenpå et menneske hva det ønsker seg, og det gjelder også innen BDSM. Derfor er kommunikasjon helt grunnleggende hvis dette skal bli en positiv opplevelse for alle involverte. Presise ønsker og eventuelle forventninger må fram i lyset før dere begir dere ut på dette spennende eventyret, slik at det ikke oppstår misforståelser. Og velg tidspunkt med omhu, særlig hvis det for begge eller en av dere er de første forsiktige skrittene inn på BDSM-området. Det finnes tabuer som trenger tid for å sprenges. Og det er ingen grunn til å haste av gårde, ta heller tida til hjelp. Det gjelder også å unngå at uønskede ting og situasjoner oppstår, eller at en eller begge får opplevelser som er negativt grensesprengende. Derfor er det viktig at dere på forhånd avtaler et safeword eller „sikkerhets kodeord“. Dette ordet er en nødutgang, og brukes rett og slett når en av dere har fått nok. Leken har gått så langt at den ene av dere sier stopp. På alvor! Det er nemlig ikke meningen at dere skal komme til skade hverken på kropp eller sjel. Det er lyst og deilig kåt nytelse som er nøkkelordet under denne leketypen. Den dominante av dere, den såkalte Dom, må her være villig til å ta en stor del av ansvaret, og både psykisk og fysisk stabilitet må være tilstede i denne personen. Valget av en Dom bør derfor foretas med største omhu.

Sykepleierkjole og kyse

Med enkelt tilbehør blir rollespillet enda bedre!

2. BDSM leketøy

Har man en felles basis og har snakket om de viktigste tingene, ja da kan den egentlige moroa begynne. Det er selvfølgelig mulig å dyrke bdsm uten sexleketøy, men bruk av hjelpemiddel høyner fornøyelsen. Ved siden av det klassiske tilbehøret som seletøy og reimer i lær, pisker eller levende lys, kan dine egne kroppsdeler gjerne brukes. Vi tenker på egne hender, fingernegler eller tenner, og behandling som slag, kloring eller bitt. Har du en slåbrok med knyttebelte eller et sjal kan begge brukes til å binde med. Og helt vanlig voks fra stearinlys kan selvfølgelig skape smerte og lyst. Eller lystsmerte. Men da må dere være veldig oppmerksomme på varmen. Stearinlys kan bli temmelig hete, og det er fort gjort å brenne seg. Det finnes spesiallys til bdsm, som brenner med lavere temperatur. Her kommer det altså an på hvilke ønsker dere har. Og velg underlag med omhu, slik at det ikke skades. Det kan nemlig bli litt av et klin.
Klesklyper kan brukes, og forårsaker smerter. Bruk dem i kort tid i begynnelsen, slik at dere kan få en følelse for hvor langt det er verdt å gå. Hvis det overdrives, kan det oppstå skader på huden som ikke heles.

 

engelsk oppdragelse

Engelsk oppdragelse

3. Gjennomføring

Under gjennomføringen av de nevnte ideene i praksis, er det en del ting å huske på. Skal en av dere fikseres, må man være spesielt oppmerksom på kroppen og særlig armer og ben. Blir det for mye kribling eller føles det numment i dem må fikseringen løses øyeblikkelig. Dette må både Dom og Sub holde øye med! Under selve lenkingen skal ikke hodet henge over en kant eller hvile mot mykt underlag. Brukes håndjern må dere være oppmerksomme på eventuelle skarpe kanter. Hold åynene åpne for potensiell skadefare! Slag, uansett om de utføres med hånd eller hjelpemidler, må ikke treffe hode, hals, nakke, ledd eller nyreområdet. Dette gjelder selvfølgelig spesielt for nybegynnere! En ørefik i ansiktet er sånn cirka det minst farlige slaget du kan utføre. Slår du andre steder på kroppen må du først vite hvilke skader som kan oppstå, slik at disse områdene unngås. Huden kan „forberedes“ med lette slag med flathånd. Egnede steder er rumpe, øvre del av rygg eller lår. Slagene med håndflata fremmer blodsirkulasjonen slik at huden „varmes opp“.

4. Uhellet er ute

Ordet ulykke er for å si det mildt en lystdemper og det gjelder å unngå dem. Men det kan selvfølgelig oppstå et uhell, og spesielt når det er amatører som forsøker seg på bdsm. Er uhellet først ute og skulle det er oppstått alvorlige skader, må legevakt eller akutthjelp oppsøkes. Og i den forbindelse er skamfølelser helt overflødige. For det første har leger taushetsplikt, og rykter spres derfor ikke. For det andre har de fleste leger sett en god del fra før, og sikkert også verre ting enn det du kommer med, slik at de godt kan håndtere situasjonen.

For å oppsummere kan man si, at det finnes ting det må tas hensyn til før man styrter seg ut i BDSM eventyret. Men det er vel verdt det, og de seksuelle oppdagelsene man kan erfare er fulle av seksuell glede og nytelse.


'BDSM skikk og bruk' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania