Avtalefestet stjernesex – ekteskapskontrakter som styrer den sexuelle kontakten og andre ting …

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (Dette innlegget har ikke fått noen hjerter ennå)
Loading...

Ekteskapskontrakt er lite romantisk? Mulig det – men den handler ikke alltid bare om kjedelige ting som „hvem eier hva?“ eller særeie, godtgjørelse og merkverdige arveregler. Nei, i mange tilfeller er det også tilføyd interessante avsnitt, som omhandler hva en utro ektemann må betale hvis han er aktiv i fremmede soverom. Eller, til og med samleiefrekvensen er fastlagt… Dog det vil si: Hvor ofte skal det minimum være sex mellom ektefellene? Her er et par berømte eksempler…

Priscilla Chan og Mark Zuckerberg:
Den nydelige eksotiske skjønnheten og gründeren av Facebook har en bestemmelse i ekteskapskontrakten, som fastslår at 100 minutter i uka skal reserveres til „spesielt deilige aktiviteter“. Og også når det gjelder overnatting har Priscilla en avtalefestet regel – hvis ikke Mark Zuckerberg forbringer minst ei natt i uka med sin kone, ja, da blir det straff. Lyder det kjent? Ja, det høres nesten ut som Anastasia Steele og Christian Grey?!

Catherine Zeta-Jones og Michael Douglas:
Skulle en av dem få seg et nummer på si – da blir det rådyrt for skuespillerekteparet. Catherine ville i alle fall fått råd til å trøste seg med powershopping i tilfelle brukket hjerte. Da blir det nemlig et par millioner til henne. Nå kurer ikke penger et brukket hjerte, selvfølgelig, men et lite plaster på såret er det vel?

Jessica Biel und Justin Timberlake:
Selv om det her er snakk om ung lykke, er frykten for et sidesprang tydeligvis stor. Og igjen er det mannen som må bla dypt i lommeboka hvis fristelsen blir for stor, og han tar feil av sengene. Sangeren bør helst begynne å spare hvis han har tanker om sånt, for eventyret ville koste han en halv million dollar. Det skal være summen som er nevnt i den skriftlige ekteskapskontrakten deres.
Angivelig skal det også finnes ekteskapkontrakter som nevner pengestraff ved fornærmende utsagn om svigerforeldre, eller ved overskridelse av en vektgrense.

Kilde: bild.de


'Avtalefestet stjernesex – ekteskapskontrakter som styrer den sexuelle kontakten og andre ting …' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania