Amomaksia – erotisk samvær i bilen

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (Dette innlegget har ikke fått noen hjerter ennå)
Loading...
Amomaksia

Sex kan man ha mange andre steder enn i senga. Det trenger ikke forgå i boligen heller. Overfalles man av lyst og muligheten er der, hvorfor ikke gjøre det i all offentlighet? Nå tenker jeg ikke først og fremst på offentlige plasser, men på steder hvor mennesker kan dukke opp. Steder som ikke er avgrenset fra medmennesker. Egen bolig er som regel avsperret fra offentligheten og teller derfor ikke. Men bilen, hvis den ikke står i garasjen da, er definitivt en slik plass. Og det finnes mange som en eller annen gang i livet har hatt sex i en bil som står parkert et eller annet sted. For bilsex kan være temmelig opphissende, om enn særdeles ukomfortabelt og i alle fall ikke spesielt hyggelig. Det finnes imidlertid mennesker som ikke nøyer seg med den ene gangen. De føler en regelrett trang til å ha sex i parkerte biler.

Sex i parkert bil

Dette er en fetisj som kalles amomaksia. Og de som har denne fetisjen føler trang til eller fantaserer om å ha sex i parkert bil. Joda, det er sikkert også mange av dere kjære lesere som har hatt lyst til eller har fantasert om bilsex, men det betyr ikke at det handler om en fetisj. Det er kun tilfellet, hvis man i forbindelse med sex kun tenker på å få nyte samme situasjon i en bil. En indikator kan være at alle dine erotiske fantasier handler om bilsex. Ellers er det vanskelig å finne opplysninger om akkurat denne fetisjen.

Mekanofili

Mekanofili – kjærlighet til, og lyst på alle typer kjøretøy

En fetisj med mange ubesvarte spørsmål

Det betyr også at dette er en fetisj det ikke er forsket mye på, og at den derfor er vanskelig å klassisfisere. Det er for eksempel ikke avklart hva det er noen av oss tenner så totalt på med denne fetisjen. Er det muligheten for å bli fersket under sex? Det kan jo til enhver tid skje på en offentlig parkeringsplass. Eller handler det om noe annet?
Er det muligens forkjærligheten for biler? Eller tanken på å ha sex i et trangt rom hvor man føler seg vel og som bare forbindes med positive opplevelser? Som sagt – hverken medisinere eller forskere har avklart det, men det virker logisk at det er en kombinasjon av flere faktorer.

Vi vil gjerne høre dine erfaringer!

Men kanskje vi har blogglesere som kjenner denne fetisjen. De som ikke bare ser partneren under sex, men som samtidig tenker på den kjære bilen, hvor det hele egentlig burde foregått. Hva føler du? Hva i situasjonen med sex og bil er det som virker så utrolig opphissende? Er det et individuelt ønske du har, eller kjenner du andre som har denne fetisjen og som får samme tenning på disse tingene? Det er bare å skrive i kommentarfeltet (jeg lærer gjerne nytt) og diskutere med hverandre!

Symbolbilde: © Antonioguillem / fotolia.com


'Amomaksia – erotisk samvær i bilen' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania