Å Jul, med dine gleder…

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (Dette innlegget har ikke fått noen hjerter ennå)
Loading...
sexy julefeiring

Når kommer den riktige julestemninga hos deg? Er det når du julaften ettermiddag står på kjøkkenet, svettende over den putrende surkålen mens du lurer på om svora blir sprø, Wham klager sin nød over fjorårets jul, resten av familien koser seg med marsipan og Disney på tv, og du hører bilhjul i oppkjørselen og oppdager at svigers kommer to timer før planlagt…? Eller er det mens du nyter den perfekte julematen og hører tante Elise fortelle om jula under krigen for tjuesjette gang? Eller når minstemann i barneflokken kommer hikstende av gråt og sier at broren hans har sagt at nissen ikke finnes?

Joda – julaften er som et følelsesmessig minefelt når storfamilien er samlet, og den herlige, etterlengtede julefølelsen kan ligge langt inne. Men – en eller annen gang i løpet av kvelden er den endelig der. Julestemningen. Ungene er i seng, nissen har fått grøten sin, svigers er på midnattsmesse og julefreden senker seg. Da er det bare å gripe øyeblikket, legge vekk fjernkontrollen (den til tv-en. Det finnes mye morsomt med fjernkontroll…) og gi seg hen til den magiske og sanselige atmosfæren og nyte hverandre.
Da blir julaften det den skal være, med søtt paradis og velbehag mens vi knytter kjærlighetens hellige bånd…

Med dette i tankene og med frydefulle forventninger til morgendagen, ønsker vi i ORION temaet alle blogglesere og kunder ei god og erotisk jul!

Bildekilde: © Garrincha / fotolia.com


'Å Jul, med dine gleder…' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania