6 tips når du vil ta opp temaet oralsex

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (Dette innlegget har ikke fått noen hjerter ennå)
Loading...
Snakk om oralsex

For mange er det en helt naturlig del av normal sex, mens det for andre er som en rødt klut. Det dreier seg om oralsex! I vår spørreundersøkelse angående oralsex er det litt forskjell mellom tallene for å gi og å mottta oralsex. De fleste nyter å motta oralsex, mens en del ikke er fullt så begeistret for å være den aktive. Hva skal man så gjøre, hvis man har en partner som ikke er interessert i å utføre blowjobs eller cunnilingus? Vel – i de fleste tilfeller hjelper det å snakke om det. Enkelte gruer imidlertid veldig for å ta opp et slikt tema. Derfor får dere her 6 tips til hvordan denne samtalen om oralsex kan forberedes og gjennomføres.

Oralsex

1) Øvelse

En samtale om temaet oralsex er svært intim. Det handler om behov og lengsler, men også om redselen for å bli avvist. Det er ingen fordel å ta opp oralsex som første private samtaleemne mellom dere. Hvis du skal greie å finne de riktige ordene, må du vite hvordan partneren din reagerer og hvordan et problem best skal legges frem.

2) Snakk om dine behov & fantasier

Benytt anledningen under det deilige etterspillet etter sex, hvor dere er rolige og stemningen er avslappet, til å spørre partneren om det er noen seksuelle stillinger, muligheter eller fantasier han eller hun drømmer om realisere/teste. Hvis det nøles, kan du grave litt dypere, men uten å presse. Vanligvis er det jo slik i en samtale at du får et motspørsmål i samme retning, og da er det bare å fortelle at du kunne tenke deg å teste oralsex.

Munnsex

Med sug og slikk til orgasme – manuset for en vellykket oral innsats

3) Gi positive tilbakemeldinger

Når man skal yte kritikk, eller har noe på hjertet som kan virke som et forslag til forbedring, anbefaler de som har greie på kommunikasjon, at man begynner med noe positivt. Det skal forhindre at den du kommuniserer med føler seg angrepet og derfor inntar forsvarsstilling. Begynn samtalen med å rose partneren for det du setter pris på når dere har sex sammen (velg helt konkrete ting). Så kan du forsøke å nærme deg oralsex ved å ta opp hva som kan gjøre god elskov enda bedre. Det er mye smartere rent taktisk sett, enn å ramse opp hva du synes mangler.

4) Riktig timing

Det er viktig at du velger rett tidspunkt for samtalen. Det er faktisk essensielt for å unngå at det blir veldig dårlig mottatt.
En stresset partner som har tusen andre jobb- eller familerelaterte ting å tenke på, har antakelig verken tid eller lyst til å diskutere temaet. Det er muligens et ikke-tema som man ikke har lyst til å snakke om i det hele tatt. Derfor er det smart å ta opp oralsex når andre ting i livet mer eller mindre går på skinner, og i alle fall unngå det hvis stemningen mellom dere ikke er på topp.

5) Kom med små hint

Hvis du synes det er vanskelig å ta opp temaet oralsex direkte, så kan du prøve med noen forsiktige hint. Når du har gjort det noen ganger, er det sannsynlig at den andre har tatt hintet og gjort seg noen tanker. Kanskje det er så åpenbart at han eller hun bringer temaet på bane. I så fall er det bare å svare ærlig!
Problemet med hint og antydninger er at hvis de ikke bringes på riktig tidspunkt eller riktig måte, kan de virke svært sårende. Derfor må du tenke nøye over hva du hinter og hvordan.

6) Kom med konkrete forslag

Da trenger du ikke snakke direkte om temaet, men kan ta en runde rundt den varme grøten før du kommer til poenget, som altså er at du kan nyte oralsex. Du kan for eksempel foreslå at dere etterligner innholdet i en pornofilm. Da bør du selvfølgelig på forhånd ha valgt ut en hvor oralsex er en del av innholdet, og så klikker du „tilfeldigvis“ på den når dere skal lete etter rett film. Viktig er at du velger en film som er noe i nærheten av det du tror vedkommende kunne tenke seg å se, slik at han eller hun ikke insisterer på at det må bli en annen.

Symbolbilde: © goldeneden / fotolia.com


'6 tips når du vil ta opp temaet oralsex' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania