6 tips når du skal runke HAN

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (1 x liker dette innlegget)
Loading...
6 tips når han skal runkes

Runking av penis er en av de grunnleggende seksualteknikkene, og bør beherskes, uavhengig av kjønn. Men siden det jo er litt vanskelig for kvinner å øve på seg selv, har vi skrevet en bruksanvisning i runking. Her er 6 tips hvordan du utfører runking på høyt nivå. Garantert å gjøre han helt gal!

1) Varier runketeknikken

Sorry, men rene opp-/ned bevegelser kan bli kjedelige i lengden. Hvor blir det av kreativiteten? Prøv å forandre rytme, grep eller hastighet. Husk også at penishodet er svært følsomt for berøring, så der bør du ikke være hardhendt. Stryk med forsiktige, sensitive bevegelser og bruk gjerne ei fjær.

2) Bruk glidegel

En grunnleggende forskjell blir det på runking er om den er såkalt fuktig eller tørr. Den fuktige varianten, dvs. den hvor du bruker glidegel går for å være den mest sanselige. Fuktigheten kombinert med varmen fra hendene dine gir en følelse som ligner den i en vagina. Det intensiverer runkeopplevelsen.

3) Spør eksperten

De fleste kvinner har som nevnt ingen penis, og kan derfor heller ikke forestille seg hvordan det føles å nyte penisrunking. Det er altså ingen skam å få anvisninger underveis. Hva HAN liker er i tillegg nemlig forskjellig fra mann til mann.

4) Lek med han

Runking handler ikke bare om å nå høydepunktet. Vis at du ønker at han skal nyte veien dit, og lek med både penis og lystene hans… Hva med å bruke en minivibrator til stimulering av testikler og perineum?

5) Ikke bare som forspill

En håndjobb er perfekt for en quickie. Hvis du merker at han er kåt, men dere ikke kan ha samleie fordi dere befinner dere på et uegnet sted som f.eks. en parkeringsplass? Ikke noe problem! Ta han med deg i bilen, åpne buksesmekken hans, ta tak og runk i vei!

6) Den rette vinkel

Av og til kan en slik håndjobb ta litt tid. Derfor er det viktig å finne rett stilling fra begynnelsen av, slik at krampe i armen unngåes. Det er nokså usexy å måtte avbryte runkingen rett før høydepunktet på grunn av krampe. Hvis du trenger støtte i form av hjelpemidler underveis, prøv med et TENGA egg. Det kan ha en mirakuløs effekt!


'6 tips når du skal runke HAN' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania