6 sexforsetter for 2018

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (Dette innlegget har ikke fått noen hjerter ennå)
Loading...
6 sexforsetter 2018

Det er mange som entrer det nye året med gode forsetter i sinne. Ofte handler det om å slutte å røyke, gå ned i vekt eller endelig å finne en partner for livet. Bedret livskvalitet i det nye året synes å være et stikkord, og i den forbindelse tillater jeg meg å spørre diskret: Hvor fornøyd er du med sexlivet ditt for tida? Er det muligens behov for endringer på den arenaen? I så fall kommer her en oppramsing av 6 lett gjennomførbare sexforsetter for det nye året!

1. Mer sex!

Har den seksuelle aktiviteten i forholdet avtatt? I så fall er det ingen grunn til å la det forbli på det nivået! Hva med en daglig dose erotikk? Dess oftere man har sex, dess raskere blir det en rutine man ikke vil misse.

Skulle dere ha gått tom for ideer, her kan dere finne inspirasjon

2.Mer avveksling!

Har du fått nok av at sex alltid forgår etter samme mønster? Forståelig, for det kan for bli kjedelig uten avveksling. Og synd, for sex kan være så variert. Stilling, sted og toy kan byttes på, og det er så mye å oppdage. Skulle dere gå tom for ideer, er det hjelp å få med disse sexterningene: Jumbo Foreplay Dices.

Tilbud på sexy undertøy

3. Sett fantasiene deres ut i livet!

Mange synes det er skummelt å skulle fortelle partneren om sine mest intime seksuelle ønsker. Som regel har frykten basis i redselen for å bli avvist. 2018 er året for å være modig, og snakke med partneren om fantasiene dine. Det er kun på den måten de muligens kan settes ut i virkeligheten. En begynnelse kan være å kikke gjennom topp ti lista over sexleketøy for par sammen, og så bestemme seg for et favoritt-toy. Her er Topp-ti lista over de mest populære parproduktene:

4. Ta dere tid!

Joda, en kjapp en innimellom kan være en superdeilig, kåt og intensiv opplevelse. Men dere bør absolutt også unne dere å la elskoven vare lenger. Sex uten tidspress er en opplevelse som følelsesmessig går mye dypere og forsterker båndene mellom dere.

Et massasjelys med energetisk duft av grapefruit skaper en sanselig stemning: Massasjelys „Spiritual“.

womanizer

5. Prøv noe nytt!

Har du fordommer eller er engstlig for å gjøre ting for første gang, ting du aldri har prøvd før? Husk at man må prøve ut nye ting for å vite om man liker dem eller ikke. Hvis dere prøver ut noe og finner ut at det absolutt ikke skapte tenning eller lyst, så er det jo bare å la det være i framtida.

Hva med å prøve et analtoy, for eksempel?

6. Utvid sexkunnskapene!

Dess mer man vet om sex, jo bedre forstår man egen kropp og kan tolke partnerens signaler. Og ingen blir noensinne utlært i temaet sex! På ORIONs bloggsider, eksempelvis, kan du finne informasjon om seksualrelaterte ting som interesserer deg.

Jeg påstår til slutt ganske enkelt, at dette er greie sexforsetter som de aller fleste mer enn gjerne oppfyller. Og det er ikke bare kvaliteten på elskoven som bedres hvis dere følger dem, det er også store sjanser for at de har en positiv innvirkning på forholdet deres.

Bilde: © Artem Furman / fotolia.com


'6 sexforsetter for 2018' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania