2018 Hva bringer det nye året på erotikk- og kjærlighetsfronten?

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (Dette innlegget har ikke fått noen hjerter ennå)
Loading...
Årshoroskop 2018

Det nye året er i sin helt spede begynnelse. Noen har lagt et 2017 bak seg som ikke ble like godt som ventet eller håpet. Andre opplevde sitt livs år, og håper suksessen fortsetter i det nye året. Nå skal jeg ikke påstå at vi har noen overnaturlige krefter som lar oss se inn i fremtida. Nei, vi har trålet diverse seriøse og litt mindre alvorlige årshoroskop for 2018, for å kunne si litt om utsiktene på kjærlighets og erotikkfronten. Og har satt sammen et utvalg av artikler vi synes kunne passe til det enkelte stjernetegnet. Som gave eller for å skjemme bort seg selv en smule…

Væren

Stikkord:  Entusiasme og begeistring
Her er det ulike tendenser å spore. De som er født i begynnelsen av tegnet må lære at de ikke alltid kan få viljen sin. Ellers kan det gå ut over kjærlighetslivet. Er du født lenger ut i perioden skal du nyte friheten, og våge noen seksuelle eksperimenter

Det perfekte toy til en kvinnelig vær: NAKD Dildo med sugefot
Det perfekte toy til en mannlig vær: Pro Anal Vibe & Cockring

Tyren

Stikkord: Dynamikk, sanselighet
Det kan se ut som om dette er året hvor drømmer og hemmelige fantasier går i oppfyllelse. Og det kan bety brudd eller at bestående forhold styrkes. Det oppstår spennende seksuell knistring, og omverdenen kan oppfatte det som om du overdriver. Men, er det mulig å overdrive sex…?

Det perfekte toy til en kvinnelig tyr: You2Toys High Speed Twister
Det perfekte toy til en mannlig tyr: O Lovers IntimatesSpreader

Tvillingen

Stikkord: Åpenhet, kontaktglede
Å være i et forhold er å gi og ta. Ikke gi avkall på kontakt med andre for å unngå partnerens sjalusianfall. Sett grenser i 2018. Og husk at et oppfylt seksualliv er viktig uansett om du er alene eller i et forhold. Ta deg tid til å nyte med alle sanser!

Det perfekte toy til en kvinnelig tvilling: Best Mate dobbelvibrator
Det perfekte toy til en mannlig tvilling: Best Mate analpluggtrio

Krepsen

Stikkord: Empati, oppmerksomhet
Dyp, alvorlig kjærlighet med en intensitet du ikke har opplevd maken til. Er det forelskelse på gang? Det er ingen vits i å fortrenge disse følelsene, de gir deg muligheten til å oppleve sanselighet og erotikk på et helt nytt plan. Gløden og utstrålingen det gir deg gjør deg uimotståelig og du kan knapt redde deg for tilbud.

Det perfekte toy til en kvinnelig kreps: LUST Glide& Ride warming
Det perfekte toy til en mannlig kreps: O Lovers Penissleeve clear

Løven

Stikkord: Optimisme, utstråling
Har du fått nok av hjemmekoselig idyll? Vil du ut og lufte manen og se hva de andre dyra i jungelen finner på? Gjør det, full som du er av uimotståelig sjarme at du kan få nesten hvem du vil. Men vær på vakt – erotiske one night stands kan få uante konsekvenser! Hva med å ta et sanselig dypdykk med en som virkelig elsker deg i stedet?

Det perfekte toy til en kvinnelig løve: Ultraviolett Nipplesucker
Det perfekte toy til en mannlig løve: Secura Nature Feeling

Jomfruen

Stikkord: Grundighet, kjærlighet til detaljer
Du er kjent for å være ærlig, men tenk deg om før du er bånn ærlig overfor den du elsker. Tåler forholdet så mye åpenhet? Hvis det er sex problemet gjelder – bruk egenskapene du naturlig har når det gjelder nøyaktighet og presisjon, og sett av masse tid til god og grundig sex.

Det perfekte toy til en kvinnelig jomfru: Be Cloggy USB vibrator
Det perfekte toy til en mannlig jomfru: O Lovers Vibrocockring

Vekten

Stikkord: Estetikk, smak
Det nye året blir en hårfin balansegang mellom arbeid og fornøyelse. Ikke glem den hjertet ditt banker for! Kanskje du ganske enkelt må øve på å si nei. Vanskelig for en av dyrekretsen mest hjelpsomme mennesker, men kvalitetstid, også på det erotiske plan, er a og å i et forhold du ønsker skal vare.

Det perfekte tilbehør til en kvinnelig vekt: Håndjern med strass
Det perfekte toy til en mannlig vekt: Best Mate vibropenisring

Skorpionen

Stikkord: Temperament, lidenskap
Dette blir et knallår hva angår kjærlighet og sex. Det kan til tider gå så hett for seg, at til og med en pasjonert skorpion kan bli litt utmattet. Og det gjelder også hvis du er i et etablert forhold. Men det er et OBS: Gi elsklingen frihet og albuerom, og prøv å tøyle sjalusien!

Det perfekte toy til en kvinnelig skorpion: You2Toys 3 Pointer
Det perfekte toy til en mannlig skorpion: Best Mate analvibrator

Skytten

Stikkord: Storsinn, toleranse
Du spiller gjerne på sjarmen, og liker å vise deg fra din aller beste side. Og det finnes knapt noe mer henrivende vesen. Men ikke overdriv! Er du i et forhold kan det bli oppfattet som tung flørting, og er du single kan du virke som en skrytepave. Dyrk den stille, rolige romantikken i stedet, og snart kan du høste de søteste, erotiske frukter …

Det perfekte toy til en kvinnelig skytte: Best Mate Double End vibe
Det perfekte toy til en mannlig skytte: GO SOFT Vibrosleeve

Steinbukken

Stikkord: Erfaring, vidsyn
Det blir et år uten de helt store opplevelsene på området kjærlighet og sex. Den gode nyheten er at dette faktisk er helt opp til deg: I 2018 ligger det nemlig an til et etterlengtet hopp på karrierestigen, hvilket betyr hard og mye jobbing. Skulle det sanselige bety mer, så er det bare å redusere overtiden og forskyve de profesjonelle målene …

Det perfekte toy til en kvinnelig steinbukk: Best Mate Slim vibe
Det perfekte toy til en mannlig steinbukk: Fun Factory Cobra Libre II

Vannmannen

Stikkord: Fortrolighet, vennskap
Dette kan bli året for de helt store seksuelle eksperimentene. Mest moro hvis du finner en partner som er like glad i å eksperimentere på det området som deg, men også mulig for single. Det er i det hele tatt året for single vannmenn – det er bare å slå ut håret, gjøre hva du vil og nyte friheten. Til den rette dukker opp uten at du må løfte en finger for det. Vips, så dukker vedkommende opp – når du minst venter det.

Det perfekte toy til en kvinnelig vannmann: You2Toys Blow Job vibe
Det perfekte toy til en mannlig vannmann: Best Mate analvibrator

Fiskene

Stikkord: Engasjement, hengivenhet
2018 blir et svært lykkelig år hva kjærligheten angår. Du får oppleve grenseløs romantikk, men har likevel bena trygt festet på jorda og blikket rettet mot det mest vesentlige. Så nyt lykkerusen og ta for deg når det gjelder sanselige erfaringer. Det har du fortjent, særlig hvis du var en av de fiskene som opplevde fjorårets nedtur.

Det perfekte tilbehør til en kvinnelig fisk: Mandy Mystery lingerie blondecatsuit
Det perfekte toy til en mannlig fisk: Sweet Smile penishodetwister

 

Så da gjenstår det bare å glede seg til det nye årets sjanser og muligheter. 2018 skal visstnok være influert av Venus som betyr følelser, nytelse, kjærlighet og erotikk. Det lover da i alle fall bra på papiret 😉


'2018 Hva bringer det nye året på erotikk- og kjærlighetsfronten?' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania